/ • Personligt - Vardag /

Hur mycket julpynt kan en människa ha?!

 
Efter idag har jag endast två lediga dagar innan julafton, vilket ärligt talat känns liite stressigt. Jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp och det är så mycket mer jag vill hinna med - men idag lyckades jag och mamma beta av några punkter i alla falll! Vi har för första gången besökt butiken Brisak som ligger ute på Värmdö - något vi pratat om i ett par år nu som aldrig blivit av. Jag älskar ju att gå i affärer där det finns gott om julsaker - både fina, fula och gulliga saker. Små tomtar, adventsstjärnor, julgardiner, ljushållare - ALLT. Och Brisak hade verkligen allt och lite till. Jag är förälskad och skulle helst av allt vilja gå runt där varje dag fram till jul. Vi tog gott om tid på oss och ändå kände jag mig inte nöjd. Det var så himla fint! Hett tips till er alla som vill leta efter julsaker eller som bara älskar att gå runt och låta julkänslorna flöda. Har inte hittat en sådan här står julavdelning sedan butiken EKO lades ner för en himla massa år sedan. Lycklig Rebecca!
 
Jag har ju dock ett litet problem - jag kan inte motstå att köpa saker. Mitt rum är ändå ganska litet och jag har inte all plats i världen att placera saker på, och ändå köper jag mer och mer. Det är ofta ganska små saker - men bara i år har jag inhandlat fyra nya ljuslyktor (dom fyra på bilden ovan!). En köpte jag redan i november, en till när jag juhlandlade med Erica förra veckan och två stycken idag. Sen fick några små tomtar och andra söta saker följa med hem från Brisak idag också. Jag är helt övertygad om att när jag väl flyttar hemifrån kommer jag vara en sådan person som har typ femton flyttkartonger fulla med julpynt. Och jag kommer vara så himla stolt, haha.
 
Och när vi kom hem så var det bara för oss att springa upp på vinden och hämta ner resten av alla grejer - och sedan bara börja pynta! Vi har ju en hel del tomtar och pynt och både jag och mamma är väldigt insnöade på traditioner. Så gott som varenda tomte har ett bestämt hem och ingenting får hamna fel. Vi har ju planer på att byta ut bokhyllan i början på nästa år och då blir det spännande nästa jul, då måste mycket få nya platser. Det här med förändringar alltså... ;) Men nu är i alla fall alla tomtar uppe, alla mina sjuttioelva ljuslyktor är uppställda och tända och det är sååå mysigt i mitt rum just nu! Och juste, den här fina ni ser på första bilden här nedan fick vi också med oss hem idag. Gaah så söt! 
 
#1 / / Yasmine:

Ditt rum ser verkligen supermysigt ut! :D

Svar: Taack :D
Rebecca Adnell

#2 / / Kort:

I min värld får man ALDRIG för mycket julsaker, men idag skulle jag behöva äga en herrgård för att få plats med allt ;)

Svar: Haha underbart!! :D
Rebecca Adnell

#3 / / Lena:

Personligen tycker jag inte att man kan ha för mycket julpynt. Men jag har nästan ingenting eftersom jag flyttat hemifrån och all julpynt var föräldrarnas men några tomtar har fått flytta in på senaste tiden :P

Svar: Haha skönt att höra! Jag kommer ha en ganska bra start när jag väl flyttar hemifrån ;)
Rebecca Adnell