/ • Personligt - Vardag /

Krasslig

Jag är verkligen dålig på det här med rubriker. Att skriva en text faller naturligt för mig och jag har aldrig haft direkt svårt att uttrycka mig i skriftlig form, men det är något med just rubriker som är så himla svårt. Det blir väl så när man har bloggat till och från i tio år. Det finns inte tillräckligt många ord för att namnge alla tusentals inlägg man har skrivit under åren. Det här med att fånga läsarens intresse direkt i rubriken och ge en inblick i vad inlägget kan komma att handla om, det är inte lätt. Som det här inlägget. Ja, det kommer garantera nämna att jag känner mig lite krasslig. Men det inbjuder knappast till spänning ;) 
 
Mina två lediga dagar försvann väldigt fort i och med att jag fick spendera majorteten av tiden hos veterinären. På så sätt var det ändå skönt att jag faktiskt var ledig, och att jag upptäckte det så pass tidigt igår att vi slapp sitta på akuten med henne halva natten. Nu skulle man helst vilja ha någon som sitter barnvakt och tittar till henne under dygnets alla timmar, men det går ju inte riktigt. Vi måste sova. Vi måste jobba. Jag hade egentligen behövt ha måndag och tisdag till att bara vila då jag börjar känna mig förkyld igen. Jag har haft ont i halsen i några dagar nu och idag är det som värst. Jag var lite hes redan igår och när jag pratade med vissa kunder lät det som att jag var på väg in i målbrottet ;) Idag är jag ännu hesare, men jag tänker att det borde släppa lite senare. Det är alltid som värst på morgonen. Nåja - bit ihop, blicka framåt och längta till måndag som är min nästa lediga dag. Nu kör vi på resten av veckan med mycket varm choklad och halstabletter! 
 
#1 / / P i X E L I E – Erica Pettersson:

Jag håller med; rubrikerna är verkligen det svåraste med att skriva ett blogginlägg. Jag har också bloggat i 10 år, så jag förstår den känslan när det känns som om rubrikidéerna är slut.

Usch, vad jobbigt med förkylning. Att jobba med en sådan i kroppen blir alltid extra tungt. Och speciellt när en samtidigt har någon hemma som kräver lite extra tillsyn.
Hoppas det blir bättre snart :-)

Jag gillar bilden i alla fall :-) Gillar vad det softade ljuset gör för myskänslan.

Svar: Haha ja, det är verkligen det! Förstår inte hur folk lyckas komma på så många, dag efter dag!
Och tack söta du, vad glad jag blir! ♥
Rebecca Adnell