/ • Personligt - Vardag /

En lycklig vecka

Vet ni vad? Den här veckan är jag helt ensam här hemma i lägenheten. Det har aldrig någonsin hänt förut, mer än några timmar under en dag eller max en natt - om ens det. Mamma och pappa har åkt upp till fjällen i förväg och lillebror är iväg på utlandsresa med sina kompisar. Jag tror inte riktigt ni förstår min överdrivna lycka. Jag älskar min familj, men det är så himla skönt att få vara ensam. Jag behöver det för att kunna fungera ordentligt. Och i den här lägenheten är det inte alltid lätt att få lite ensamtid då det alltid är någon hemma. Så ja, jag lever livet den här veckan. Isabelle åkte hem i söndags och sedan dess har det bara varit jag och tystnaden. Och mycket musik, såklart. Jag spelar musik när familjen är hemma också, men inte på samma sätt. Jag kan höja lite extra utan att bry mig om att någon annan blir störd. Jag kan sjunga högt. Det spelar ingen roll. Och det är det jag älskar med att få vara ensam - jag får göra saker på mitt sätt. Jag behöver inte rätta mig efter andra. Jag kan strosa runt här mellan köket, vardagsrummet och mitt rum och bara vara. Och jag njuter av varje sekund.
 
Jag har en sådan jäkla bra vecka rent allmänt också. Jobbet just nu är helt fantastiskt. Kundflödet har lugnat ner sig i och med att vi är mitt inne i semestertider och stressen är inte alls lika hög. Det var länge sen jag kände mig stressad, faktiskt. Och även fast jag kan tycka om dom dagar då det är högt tempo har jag verkligen längtat efter lugnet under sommaren. Det blir som ett helt annat jobb. Vi hinner göra andra saker, vi hinner faktiskt prata och umgås. Det allra sämsta med mitt jobb har varit att jag behövt säga hejdå till så många kollegor under bara drygt ett år. Det har varit en väldig ruljans på folk och vi har visserligen haft tur att vi fått in nya underbara människor, men det hindrar mig inte från att sakna dom som lämnat. Men faktum är att vi nu fått tillbaka två av mina favvisar som jobbar med oss under sommaren, och en kollega som vanligtvis bara jobbar helg är inne mer under veckorna. En annan som slutade tidigare i år och flyttade utomlands kom och hälsade på häromdagen också, för att toppa veckan ytterligare lite. Och det är så jävla roligt. Det gör så mycket att ha bra kollegor och det har jag alltid tyckt. Jag tycker att det är bland det viktigaste som finns på arbetsplatsen - att du trivs med människorna. Du spenderar ju faktiskt nästan mer tid med dom än med din egna familj. Och just nu trivs jag verkligen. Jag är så innerligt lycklig att precis allting blir roligt. Vi skojar, skrattar och bara pratar. Sen kommer jag att vilja sjunka igenom jorden när sommaren tar slut och dom försvinner - vi alla vet ju hur jag är med min separationsångest - men det är ett senare problem. Just nu tänker jag njuta. Jag tänker unna mig själv den här lyckan, för det är inte ofta jag känner mig så innerligt nöjd med livet. Idag är jag tacksam för precis allting, och det är en underbar känsla. Sen att jag går på semester igen nästa vecka och äntligen får åka upp till fjällen med hela släkten gör det inte sämre. Tack, livet. 
 
 
Typ så här glad har jag känt mig hela veckan och den känslan får väldigt gärna stanna kvar ↑
 
 
Alltså, kan vi prata lite om den här överdriva värmen vårt land har fått smaka på dom senaste veckorna? Det är ju helt galet. Jag bor framför min fläkt och den går på högvarv precis hela tiden. Och på tal om fläktar så får vi ungefär 100 frågor varje dag om fläktar - det är slutsålt i hela Stockholm verkar det som. Är så glad att jag köpte en lite tidigare i våras, haha.
 
 
#1 / / Sarah:

Najs att du e så glad :)