/ • Personligt - Vardag /

En plötslig sovmorgon

Jag skulle ha börjat klockan 10 idag, men igår frågade chefen om jag ville ha lite sovmorgon - och vem tackar nej till det? Jag fick sluta en timme tidigare igår och förhoppningsvis gå lite tidigare även imorgon. Perfekt avslut på den sista jobbveckan innan semester! Nu börjar det verkligen kännas, faktiskt, och även fast jag bara har en veckas semester till att börja med känns det så väldigt lyxigt. Fem dagar i Göteborg med mina favorittjejer och två Ed Sheeran konserter på en vecka - det är vad jag kallar en bra semestervecka. Sen har jag ju som jag skrev i tidigare inlägg väldigt mycket att se fram emot, så det gör ingenting att semestern är utspridd.
 
På tal om någonting helt annat så skäms jag nästan över hur dålig jag har blivit på att bara vardagsblogga lite. Förut dokumenterade jag alltid så fort jag gjorde något roligt, eller bara något vardagligt också för den delen, bara för att ha något att dela med mig av. Och jag tyckte det var roligt. Det tycker jag fortfarande, men jag känner själv att jag verkligen har försummat den delen och inte alls lagt lika mycket tid på det som jag hade önskat. Jag saknar verkligen att vända mig till bloggen, och det är egentligen ingenting som står i vägen förutom jag själv. Jag känner mig lite lat just nu och istället för att göra någonting produktivt sätter jag mig vid datorn och tittar på serier. Det är mysigt det också, men jag har blivit lite för bekväm. Vi får se om jag klarar av att förbättra mig ;) Nu ska jag återgå till att njuta av min sovmorgon medan jag gör i ordning min lilla konsert-scrapbook och lyssnar på Modern Family i bakgrunden. Jag ville bara kika in och säga hej och önska er en trevlig fredag! 
 
 
Något jag gör alldeles för sällan är att ligga i sängen och bara glo. Scrolla lite på mobilen, ta med ipaden och titta på serier där istället för vid datorn. Så fort jag vaknar studsar jag alltid upp och vill börja dagen för att hinna med så mycket som möjligt, och därför är det inte ofta jag faktiskt tillåter mig själv att bara ligga där. Men idag så, idag passade jag på.
 
 
Modern Family alltså! Varför har ingen tvingat på mig den här serien förut? Jag har sett reklam på tv och möjligtvis sett något ströavsnitt någon gång när jag bläddrat igenom kanalerna, men jag har aldrig brytt mig om att se den från början. Det var en av mina kollegor på jobbet som faktiskt tipsade om det, efter att ha sett mig börja om på Friends för sjuttioelfte gången. Det var väl faktiskt dags att börja med någonting nytt, och jag är såååå glad över att jag började titta. Den här serien är ju på riktigt genialisk? 
 
 
Jag har ju en scrapbook över alla mina konserter med mina kompisar. Jag älskar att jag har allting samlat, både foton och minnen i text, som jag kan gå tillbaka till och titta på när jag vill. Men jag har hamnat väldigt mycket efter den här våren och har nu spenderat ett par dagar med att få ner allting. Sedan älskar jag ju att pyssla med händerna och ha någonting att göra, vilket gör det dubbelt så roligt. 
#1 / / Pauline Hurtig:

åh älskar scrapbooks :D

Svar: Det är så jäkla kul! :D
Rebecca Adnell