/ · Fjällen / • Resor - Övrigt /

Semestervecka nummer två

Min semester är ju väldigt uppdelad i år. Jag hade förra veckan, sen har jag jobbat den här veckan och nu har jag semester igen nästa vecka. Men jag har ju aldrig haft ordentlig semester tidigare heller, så jag är bara glad över det. Att jag faktiskt har betald semester är himla lyxigt ;)

I skrivande stund (jag har märkt att jag använder den frasen väldigt ofta, men det känns bra liksom) sitter jag i bilen på väg till fjällen. Till mitt älskade Ramundberget, med min älskade familj. Det här är första gången på väldigt länge vi är uppe så många samtidigt. Mamma och pappa åkte ju upp förra veckan redan, och nu är jag på väg upp med mormor och hennes man. Imorgon kommer moster med sambo, kusin och bästa lilla August! Och på tisdag kommer även lillebror upp. Senaste åren har jag bara varit uppe med pappa - något år var Jonas med, men det var ett tag sen alla var där. Planen är ju att åka helikopter på onsdag, men jag vet inte om alla är upptagna med bränderna. Vi får se, helt enkelt! För mig räcker det med att vi alla är där tillsammans. Jag tycker ju om min släkt så där väldigt väldigt mycket och jag älskar att vi har den här platsen tillsammans. Det är min absoluta favoritplats på hela jordklotet och att få en vecka med min fina familj där uppe kan inte bli annat än bra. Jag har alltid varit en känslosam person, och har blivit ännu värre på senare år. Jag tror det slog mig ännu mer när farmor gick bort och jag insåg att folk inte kommer leva i all oändlighet - jag har ju ändå haft väldig tur som aldrig varit med om att någon nära mig har gått bort och jag har alltid haft alla fyra mor- och farföräldrar i livet fram tills att farmor dog. Men nu har jag börjat uppskatta deras sällskap ännu mer och även en sådan simpel sak som att sitta i en bil i över nio timmar - bränderna har gjort att vissa vägar är avstängda och vi har behövt ta omvägar - med mormor och Ville har varit mysigt. Det är det här med att bara få umgås. För när jag tänker på att dom faktiskt inte är odödliga vill jag bara spendera så mycket tid som möjligt med dom.

Okej, nu ska jag sluta vara så blödig. Nu åkte vi precis förbi Funäsdalsberget och har bara ca två mil kvar till stugan. Det har gått bra ändå och jag är så taggad på att få krama lite på voffi nu också som har varit borta i över en vecka. Jag har datorn med mig men jag har ingen aning om hur mycket blogg det blir, så ni får ha lite förståelse ;) hur som helst så kommer jag att ha massvis av bilder att visa när jag kommer hem! Kram på er <3 

(null)

#1 / / Denise:

Men så härligt!! :)

Svar: Helt underbart!
Rebecca Adnell

#2 / / Josäfin Andersson :

åh vad härligt och såå fin bild!! :D

Svar: Taack!! :D
Rebecca Adnell