Min vecka i mobilbilder

Oj oj oj, nu har det varit tomt här ett tag. I skrivande stund sitter jag vid mitt skrivbord och trycker i mig vattenmelon med en gaffel i hopp om att undvika kladdiga fingeravtryck på tangentbordet. Jag har legat ute på klipporna vid Björkvik i över fyra timmar idag och känner mig nu lite mosig i huvudet, men det är ändå en trevlig känsla. Det är ändå lite somrigt att få känna så, och sommar har vi ju verkligen haft. Vad hände med hela maj? Jag vet att varenda person i hela landet har kommenterat värmen som briljerat hela månaden, men på riktigt... Det har ju varit helt galna temperaturer på dagarna, och det var bara i maj. För mig är det fortfarande en vårmånad. Och nu har vi precis klivit in i juni och solen gassar fortfarande. Vågar vi tro att det här indikerar på att vi får en bra sommar?
 
Okej, sedan sist då? Jag har haft en av mina bästa kompisar, Isabelle, här hela veckan. Hon kom hit förra måndagen och bodde hos mig till igår kväll. Vi har hunnit med två konserter, ett dopp, filmer och massa youtubeklipp. Ja, kika nedan helt enkelt ;)
 
 
↑  Tisdagen bjöd på strålande sol och en ledig dag för min del. Vi begav oss in till stan ganska tidigt och drällde runt där hela dagen. Slösade alldeles för mycket pengar på glass och milkshakes för att inte tuppa av i värmen. Vi åkte båt till Djurgården, gick in en sväng på Aquaria och tog ytterligare en glass utanför Skansen innan vi slank in på Gröna Lund. Där blev det en till milkshake... ;) Konsert stod på schemat, om man kan kalla det för det när fyra grabbar trängs på lilla scenen med alldeles för mycket publik. Vi såg absolut ingenting, förutom på slutet då vi lyckades ta stöd av kravallstängslet och häva oss upp tillräckligt högt för att se några ansikten. Väldigt mycket fail, men vi hade galet roligt ändå. Vi är ganska bra på att göra allting roligt, även om saker går emot oss. The Vamps bjöd på en trevlig show och spred lika mycket glädje som vanligt.
 
 
↑  Tog med Isabelle ut till stallet där vi tog en liten kort ridtur i - gissa! - värmen. Efter det åkte vi ut till Gålö (skärgården) där vi också spenderat väldigt mycket tid när jag var liten. Det var antingen Björkvik eller Gålö vi åkte till. Vi köpte med oss lite snacks och dricka och fick lapa sol i i alla fall en timme innan vi var tvungna att röra oss hemåt igen.
 
 
↑  Får ju faktiskt inte glömma bort lillebror. I torsdags fyllde han 21, och trots att jag jobbade till 19 hade vi en mysig fika och presentutdelning efter att jag kommit hem. Grattis världens bästa lillebror ♥ 
 
 
↑ På fredagen anslöt Erica sig till gruppen och på lördagen tog jag med båda två ut till mitt Björkvik. Älskar att ta med folk dit och låta dom själva se hur vackert det faktiskt är. Hittills har jag inte hittat någon som inte blivit lika tagen som jag är varje gång jag sätter min fot på klipporna. Jag och Erica tog även årets första dopp - som inte alls var planerat från början. Vi tänkte doppa fötterna lite, sen gick det utför och tillslut låg vi båda och guppade i havet. Jag som högst troligt var något typ av vattendjur i ett tidigare liv kunde inte ha varit lyckligare. 
 
(mega-cred till Isabelle för bilden på Demi!)
 
↑  Senare på lördagen begav vi oss in till Globen och Annexet där ingen mindre än Demi Lovato skulle spela. Jag har ju älskat henne sedan jag såg Camp Rock och har sedan dess lyssnat på hennes musik. Däremot har jag aldrig varit ett megafan, utan blev mest glad när jag såg att hon äntligen skulle komma hit. Men när jag stod där bland alla andra och hon klev ut på scenen blev jag faktiskt lite knäsvag. Hon är ju stor. Hon är häftig, cool och så himla gullig. Fantastisk konsert och när hon når dom där höga tonerna börjar jag tvivla på att hon faktiskt är mänsklig. Bästa, bästa Demi ♥ Vi fick superbra platser i och med att vi köpt Golden Circle och trots att vi stod längst bak i vår inhängning och lutade oss mot staketet - gamla som vi blivit - såg vi hur bra som helst! (Sen att Mika kom upp och joinade oss på konserten gjorde det bara ännu bättre!)
 
#1 / / emma:

ser ut som en härlig vecka :D

Svar: Det var det helt klart :D
Rebecca Adnell