/ • Personligt - Vardag /

The land of imagination

 
Jag måste ge mig själv mer tid till att läsa. På mitt gamla jobb läste jag varje dag till jobbet, under hela lunchen och hem från jobbet. Jag läste när jag kom hem. Jag läste hela tiden. Och under dom senaste månaderna har jag knappt rört en bok. Det är lite sorgligt i sig, för det finns inget som är mer avslappnande än att stänga ute omvärlden ett tag och dyka ner i dessa fantasivärldar. Att bara få släppa allting, även om det  bara är för en kort stund. Det är så viktigt, och jag måste bli så bättre på det. Jag har flertals olästa böcker i bokhyllan och häromdagen fick jag hem ett paket med ännu fler. Jag tänker att det kanske sporrar mig till att komma igång lite. Jag har ju under det senaste året försökt läsa om alla Harry Potter-böcker, och det är ju lite tragligt i sig då dom är otympliga att ta med och aldrig tar slut. Men och andra sidan så finns det inga böcker som gör mig så genuint lycklig som just Harry Potter. Så jag tänker att det får ta den tid det tar. Det är värt det.
#1 / / Freja :

Läsa är ett av mina favoritintressen , så avkopplande och fantastiskt att leva sig in i andra världar och situationer . När jag inte känner att jag har tid lyssnar jag på ljudböcker , då man göra något annat samtidigt :)
Ha en fin dag, kram !

Svar: Håller verkligen med! Ljudböcker har jag aldrig riktigt gett en chans, men kanske borde prova det också :)Kram!
Rebecca Adnell

#2 / / Josefin Nilsson:

Blev verkligen så sugen på att läsa nu, så himla längesen sist och som du skriver så finns det ju inget bättre sätt att koppla av på :)

Svar: Ja, det är verkligen så mysigt! Glömmer också lätt bort den känslan och det kan gå flera månader utan att jag plockar upp en bok, men alltid lika härligt när jag hittar tillbaka :)
Rebecca Adnell

#3 / / Pauline Hurtig:

på sommaren brukar jag läsa, älskar det :D

Svar: Visst är det underbart :D
Rebecca Adnell