Den mystiska platsen

Jag insåg att jag faktiskt inte visat er alla bilder från när jag var ute med Hera en morgon i oktober. Så nu är det dags!
 
Jag klev upp tidigt, lånade bilen och for iväg i dimman till en plats som ligger mig mycket varmt om hjärtat - Sillvik. Jag tänker faktiskt inte säga mer än så, för jag har ett helt inlägg planerat i huvudet där jag tänkte berätta om det här fantastiska stället och jag vet att om jag skulle börja nu så skulle jag aldrig kunna sluta. Jag behöver få till det precis rätt, jag måste ta vissa specifika bilder och allting måste falla på plats. Den här platsen förtjänar det, så vi tar det en annan gång helt enkelt. Men jag kan fortfarande visa bilderna från omgivningarna!
 
Vi hade en fantastisk stund tillsammans, jag och Hera. Dimman låg som ett täcke på både åkrar och vattenyta hela förmiddagen. Det var tyst och lugnt och fridfullt och precis ett sådant ögonblick jag uppskattar allra mest. När jag får vara ensam med mina tankar och strosa runt i min egna värld och bara andas in den friska luften. Uppskatta det vackra runt omkring mig, och det är faktiskt något jag gör extra mycket på en plats jag känner till. Jag älskar att utforska nya platser men det finns ingenting som får igång mina tankar så mycket som en nostalgitripp - och det här var nostalgi utöver det vanliga. Jag har spenderat varje sommar under hela min uppväxt här och det finns nog ingen plats jag känner mig tryggare på. Jag tog min tid och gick runt och stannade upp om vartannat för att bara ta in allt. Det var en otroligt vacker höstdag och färgerna verkligen lyste upp omgivningen, även fast det var en disig dag. Så fort jag tittade ner på bilderna jag tagit i kameran blev jag helt lyrisk, för jag bara visste redan då att det blev så bra. Jag kände på mig att jag skulle komma hem med fantastiska bilder, men att det skulle bli så här många favoriter hade jag aldrig vågats hoppa på. Ofta är det så att man kommer hem och hittar några nya favoriter och sedan lägger man upp ett par till som duger, men det här är nog rekord. Jag tappar andan alltså. Det är så himla vackert.
 
 
#1 / / Iza:

Verkligen helt underbara bilder :D

Svar: Tack Iza! :D
Rebecca Adnell

#2 / / Carro:

wow, dessa färger!!

Svar: Taack!
Rebecca Adnell

#3 / / Yasmine:

MAGISKA bilder! <3 Färgerna, ljuset, känslan. Allt är bara så magiskt!

Svar: Men åh, TACK! Vad glad jag blir! <3
Rebecca Adnell