/ • Foto - Djur / • Foto - Porträtt /

En perfekt höstfotografering

För ett par helger sedan hängde jag ju med två av mina bästa kompisar ute i massa stall. Vi hade en riktig hästhelg och en av dagarna hann vi även med att klämma in en fotografering. Det var länge sedan jag hade en ordentlig photoshoot med någon annan än mig själv och hunden, och det var så roligt. Jag är faktiskt väldigt glad att jag hann med en fotografering medan höstlöven fortfarande sken upp i sina vackra färger - och nu när jag har suttit här och redigerat alla bilder kan jag med handen på hjärtat säga att det är nog en av dom bättre fotograferingarna jag någonsin har haft. Jag känner mig otroligt nöjd med resultatet och hösten lyser igenom bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Det är så himla roligt med fotografering - att man hela tiden utvecklas. Jag har hållit på med foto sedan 2007 då jag köpte min första systemkamera och som många andra så var dom första åren fokuserade på att jag bara hade roligt. Jag kunde egentligen ingenting. Jag tänkte aldrig på placering, på färgkoder, på vinklar - ja, på någonting egentligen. Point and click. Men uppenbarligen snappade jag upp små saker hela tiden, efter varje fotografering hade jag fått ut någonting nytt och helt plötsligt kunde jag något. Jag kunde faktiskt ganska mycket.
 
Jag är väldigt glad över hur långt jag har kommit och att jag faktiskt nu börjat verkligen hitta min bildstil och veta vad jag vill sträva efter. Och nu är jag stolt över mina bilder. Jag är stolt över vad jag levererar och det finns ingen bättre känsla. Och just den här fotograferingen kommer nog bli en jag återkommer till många gånger för inspiration - för jag är så himla nöjd. Här kommer mina favoriter! 
 
 
#1 / / Hanna Karlsson:

Verkligen fina bilder! Hösten i all sin färgprakt. :-)

Som gammal hästtjej kan jag dock inte låta bli att notera hur snett hon sitter på hästen. Bara en liten bra att veta.

Svar: Tack för din input!
Rebecca Adnell

#2 / / Yasmine:

Shit vilka underbara bilder!!!! :D

Svar: Taack!! :D
Rebecca Adnell

#3 / / josephiinee.blogg.se:

Men åh så snygga foton! Vad roligt att du hållit på med det sen 2007. Jag har det som ett intresse och gick en fotokurs när jag gick i gymnasiet, men inte fotat så professionellt sen dess tyvärr. De är ju super roligt! :)

Svar: Tack snälla! Ja det är verkligen kul. Gick foto på gymnasiet och intresset bara fortsatte växa! :)
Rebecca Adnell

#4 / / Amanda (Swedish Passport):

Men alltså åh så underbara bilder!

Svar: Taack!
Rebecca Adnell

#5 / / Josäfin Andersson :

SÅÅÅ snygga bilderna blev :D

Svar: TAAACK!! :D
Rebecca Adnell