/ • Foto - Djur / • Personligt - Hera /

The autumn queen

 
Så här fint blev det när jag och voffi var iväg och fotade lite förra veckan. Det blev egentligen inte alls som planerat, men vi fick en supermysig dag ändå. Jag tänkte att jag ska skriva om det och visa fler bilder vid ett senare tillfälle - när jag får tid, helt enkelt ;) Det har varit väldigt fullt upp den senaste veckan och den kommande veckan ser likadan ut - ikväll redan åker jag ner till Norrköping och hälsar på Mika, sen hem och jobba sex dagar i rad innan jag åker till Värmland och hälsar på Denice.
 
Som sagt, fullspäckat schema och utöver det långa jobbdagar. Men det är kul, det är bara synd att resten hamnar efter. Som bloggen, och all redigering. Har alla bilder från denna dag kvar och även nu alla på Jenny och Senshi som bara ligger och väntar, men dom får helt enklet vänta lite till! Nu ska jag slänga ihop det sista i min lilla väska och ge mig ut på vägarna. Ha ett par underbara dagar så hörs vi till helgen! ♥
#1 / / Jessica:

Läcker bild! Ha en fin tripp

#2 / / Anita:

Wow, riktigt vacker bild :D

Svar: Tack snälla :D
Rebecca Adnell

#3 / / Iza Palm:

Din nya header är också fantastisk. Hoppas på att ta något liknande med våran valp snart xD Men, snön har fallit, så.. Lite snöigare kanske..
Hoppas du får en fin helg, och jag ser fram emot att se resten av bilderna sedan! Superfint !

Svar: Taack Iza! Åh ja vad härligt :D Snö är ju också fantastiskt fint, önskar att vi snart får lite här nere med ;)
Rebecca Adnell