Explosiv start på vardagen

Hej på er! Fasiken vad tiden springer iväg. Det har gått en hel vecka sedan vi kom hem från Cypern och trots att det känns som en evighet sedan känns det samtidigt som att det var igår. Jag har inte haft mycket tid att sitta ner och reflektera över resan och ännu mindre har jag haft tid för att redigera bilder och fixa inlägg, för vardagen drog igång direkt i tisdags och sedan har det bara tuffat på. Det har varit långa arbetsdagar där vi några dagar varit kort om folk och det har lett till att jag stressar upp mig, men samtidigt var det roligt att komma tillbaka till jobbet. Jag har saknat mina kollegor - dom få som finns kvar nu när sommaren tagit slut - och jag känner mig tryggare än någonsin. I tisdags fick jag misann en trevlig överraskning från chefen - ett diplom för 'Bästa Kundservice'. Ett resultat av en försäljningskontroll, eller provköp som vi kallar det för, där jag tydligen fått full poäng. Jag har sett kollegor få det och drömt om att en vacker dag kanske jag också står där, men jag hade inte trott att det skulle ske så snart. Inte för att jag inte är trevlig mot kunderna, men för att jag fortfarande inte tror på mig själv till hundra procent. Att vara artig och trevlig är det enda jag är helt säker på att jag kan, och det är jag alltid oavsett vad, men jag är alltid osäker när jag trycker fram nästa kund. Kommer det en jobbig fråga nu? Något jag inte kan svara på? Jag kan aldrig vara säker. 
 
Och därför känns det som världens största ära att jag nu också får hänga uppe på väggen bredvid kollegor som jag ser upp till väldigt mycket, som i mina ögon är riktiga veteraner och som kan svara på allt. Det känns som ett bevis på att jag faktiskt kan mitt jobb. Jag har lärt mig mycket. Jag har blivit bra på vad jag gör. Och personligen är det också världens största seger - just för att det är jag. Ni som följt bloggen ett tag kanske har läst tidigare inlägg jag skrivit om mitt jobb och min stora osäkerhet som alltid ligger där strax under ytan. Den blir jag nog aldrig av med helt, men den här veckan har jag känt mig stabilare än någonsin. På något sätt tvivlar jag alltid på mig själv och om jag verkligen gör ett bra jobb, men i och med det här diplomet har jag bevis, svart på vitt, att jag inte är helt sämst. Det har gjort att självförtroendet stigit väldigt mycket bara dom här dagarna, och trots att jag jobbat långa dagar med mycket stress har det inte alls känts lika psykiskt jobbigt. Jag har varit trött i huvudet av alla intryck, långa timmar och högt kundflöde, men det har inte känts tungt på det sättet det tidigare har gjort. Jag har känt mig trygg och säker vilket har gjort att jag kunnat slappna av på ett helt annat sätt. Och det känns helt underbart. Jag kommer att fortsätta ha svackor, som alltid, men nu har jag alltid det här diplomet att falla tillbaka på. Om jag någonsin tvivlar på mig själv kan jag bara snegla upp på det och få se med egna ögon att jag faktiskt är duktig. Trots att jag inte är världens proffs på allting så vet jag oftast vad jag gör, och det känns tryggt att ha i bagaget. 
 
Så ja, det har varit en bra vecka. Vi är fortfarande flera personer kort vilket gör att vi är färre på plats vissa dagar än vad vi skulle behöva vara. Jag har behövt hoppa in tidigare och jobba längre dagar än planerat, men det har också känts ovanligt okej. Jag har inte riktigt hunnit landa efter Cypern, som jag skrev tidigare, och första veckan tillbaka efter en semester är alltid lite jobbig. Men det känns ändå lite roligt att vardagen är igång igen. Jag känner mig liksom redo för hösten nu. Jag är redo att allting ska börja återgå till det normala. Och efter att ha fått det här diplomet känner jag mig tryggare i mig själv än jag någonsin gjort tidigare när det kommer till mitt jobb, och det är fantastiskt. Jag kunde inte fått en bättre start på hösten och det gav mig en ordentlig egoboost jag definitivt kommer ha nytta av under resten av året. Just nu är livet roligt! 
 
 
#1 / / Carro:

wow vad kul, grattis!

Svar: Taack!
Rebecca Adnell

#2 / / Lena:

Grattis, vad roligt! Verkligen ett bevis på att du gör ett bra jobb. Tänk om man själv kunde ha sånt på jobbet!

Svar: Taack! Känns helt fantastiskt bra verkligen!
Rebecca Adnell