/ • Personligt - Vardag /

Hello September

Nu har jag suttit här instängd i mitt rum i snart två dagar, haha. Vi kom hem från Cypern tidigt på lördagsmorgonen - vi landade kvart i fyra för att vara mer specifik. Jag lyckades sova lite på planet, men trots det så har sömnen varit lite konstig senaste dygnen. Igår låg jag i sängen i stort sett hela dagen - med undantag från en liten utflykt - och bara tittade på serier. Det är ganska ovanligt för mig då jag oftast i alla fall brukar gå upp och sätta mig vid datorn. Jag utnyttjar min lilla iPad alldeles för sällan. Jag har ju väldigt lätt för att bli rastlös och har ofta inte ro att ligga helt stilla en hel dag. Sitter jag vid datorn är jag åtminstone igång och kan pilla med annat samtidigt, men igår lyfte jag inte ett finger mer än vad jag behövde. Och det var så himla skönt. Jag känner ofta att jag slösar bort en hel dag om jag bara ligger still, men igår var det skönt. Visserligen så var vi upp och hjälpe mormor med en sak och jag skruvade faktiskt ihop vårt nya soffbord, men utöver det så låg jag bara i sängen. Och tittade på Outlander! Herregud vad jag har blivit frälst. Jag älskar den serien.
 
Mina två semesterveckor har nu kommit till sitt slut och imorgon går jag tillbaka till jobbet. Våra scheman har helt ändrats om i och med att jag knappt har några kollegor kvar då alla har slutat, och jag hoppas att det här blir bra. Nu väntar en lång höst och vinter med bara fokus på jobb och det känns faktiskt ganska bra. Jag är redo för hösten. Jag är redo att släppa taget om sommaren och alla roliga resor och aktviteter. Det känns bra att gå in i den här höstdvalan nu när alla rutiner kommer tillbaka och man vet vart man ska befinna sig. Den här sommaren har varit fantastisk på så många vis och jag har hunnit med så mycket roligt, och det kanske är det som gör att jag känner mig klar. Sommaren har bjudit på sitt och nu är det dags för hösten att ta över. Och det känns ovanligt bra. Jag längtar lite efter att få vakna på morgnarna och ta på mig en tjocktröja och tofflor för att det är kallt. Hösten är en mysig årstid, kanske till och med min favorit. Fast det säger jag om alla årstider när dom väl kommer, så jag vet inte hur mycket ni kan lita på mig ;) 
 
Det känns ju självklart lite vemodigt att gå tillbaka till jobbet imorgon. Minnena från Cypern är fortfarande lite för färska för att det ska kännas hundra procent roligt, då jag i dagsläget mest bara längtar tillbaka. Vi hade en underbar vecka och jag har så mycket att berätta om och visa. Och sen har jag ju bilder kvar från fjällen att visa upp också, så håll ut! Jag får leva på minnen genom Photoshop dom kommande veckorna för att ta mig över den här första tröskeln. När jag väl landat hemma efter en resa så är allting lugnt, men det tar ju ett tag. Snart så :)
 
 
Himlen bjöd på en häftig show igår när jag tittade ut och fick se molnen i den här formen. Jag har aldrig sett moln byggas upp på höjden på det här sättet förut, så det var lite spännande. 
 
 
Jag passade även på att tända lite ljus igår. 22 stycken, för att vara exakt. Det kändes passande när mörket föll på kvällen. Det är ju trots allt September nu. Det bästa med hösten är att få börja tända ljus.
 
 
Ja, alltså, Outlander... Jag satt på jobbet för någon månad sedan och började titta om Modern Family i brist på annat när min kollega kommer in och skakar på huvudet åt mig. Jag är ju lite känd för att se om serier på jobbet, i och med att jag typ alltid tittar på Friends. Kollegan rekommenderade då Outlander och trots att beskrivningen om en kvinna som reser i tiden - sådant brukar inte intressera mig alls - tittade jag på första avsnittet. När jag kom hem tittade jag på andra, tredje, fjärde, och sedan var jag fast. Jag tror jag hann med 10 avsnitt under gårdagen... Och det gör ju inte saken värre att Jamie är fin att titta på... ;) 
#1 / / Iza Palm:

Outlander är riktigt grymt. Älskar den, men jag är lite efter just nu med den. Tror jag sett 2 säsongen hela, men sen är jag lite efter.. Landskapen, kläderna, passionen och well, språket <3

Svar: Men JAAA!! Språket gör ju så mycket. Jag gick in på säsong tre igår och jag bävar verkligen inför det sista. Jag vill inte att det ska ta slut. Så braaa! <3
Rebecca Adnell