/ • Resor - Irland/England 2016 /

Jag är hemma!

Nu sitter jag här hemma framför min kära dator igen och det känns både skönt och tråkigt, som vanligt. Vi har haft en intensiv vecka som började i Belfast i ett par dagar innan vi rörde oss ner till Dublin över en natt och till sist avslutade vi med två dagar i London. Jag tänkte att jag ska skriva ett ordentligt inlägg om vad vi har gjort vid ett senare tillfälle. Just nu springer jag runt och packar upp, bloggar och lyssnar på min Glee-lista. Jag skapade den när jag var som mest insatt i Glee, och ibland brukar jag lyssna på den för att den gör mig så himla glad. Det är lite lagom töntiga men otroligt mysiga låtar som passar så himla bra till vissa tillfällen.
 
Jag lär mig verkligen att uppskatta Stockholm och Sverige mer och mer för varje resa jag gör. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser, och jag älskar London som jag besökt hur många gånger som helst, men ingenting är som hemma. Det var ganska skönt att kliva av bussen på TC och mötas av rena gator och aggressiva armbågar på perrongerna. Då vet man att man är hemma ;) Jag är glad över att jag kom hem mitt på dagen, pendeltåget hem var ganska tomt och jag behövde inte vänta någonting. Det var en skön kontrast gentemot London och deras fuktiga tunnelbanestationer flera mil under marken och extremt högljudda tunnelbanor.
 
Nu har jag massvis av bilder att redigera och jag längtar tills jag kan visa er! Jag och pappa åker vidare till fjällen på fredag och imorgon måste jag packa igen, så vi får väl se hur mycket jag hinner. Datorn åker med norrut i alla fall, så uppdateringar blir det hur som helst!
 
Ena dagen i Belfast åkte vi en busstur som tog hela dagen som stannade på olika ställen, bland annat detta. Alltså ÅH! Förstår ni varför jag älskar Irland?