/ • Foto - Adventskalender 2016 /

Tjugofyra bilder i ett

Nu har den 24 december passerat och därför sista bilden i min adventskalender. Det har varit långa tjugofyra dagar och ibland ville jag bara sjunka igenom jorden och ge upp. Men jag klarade det, och jag är nedrans stolt över mig själv. Här nedan ser ni alla bilder tillsammans!
 
Jag vill verkligen tacka er för era fina ord och kommentarer om bilderna och om hela idén. Tack till er som hjälpte till och pushade mig och kom med förslag och tips. Jag är så himla glad över att ni tyckte om idén och bilderna och det är det som har drivit på mig till att fortsätta. Det har betytt så himla mycket för mig. TUSEN TUSEN TACK! <3
 
 
Jag var så himla taggad i slutet på november när jag verkligen bestämde mig för at göra det här. Jag hade skrivit ner allt i förväg och visste att jag hade minst tjugofyra idéer så att jag skulle klara av det. Det skulle bli en utmaning, men det skulle bli roligt att få pusha mig själv lite. Och en utmaning blev det allt.
 
Vissa bilder hade jag haft planerade i huvudet sedan innan. Jag såg framför mig hur jag ville att det skulle bli, och andra dagar blev det helt spontant. Ibland planerade jag och fixade in i minsta detalj över hur allt skulle vara, och andra gånger så gick jag in i det hela med tanken att det får bli som det blir. Vissa dagar var det riktigt jobbigt. Jag hade fullt med idéer sedan innan, men av olika anledningar gick det inte att genomföra vissa av idéerna. Några dagar hade jag extrem idétorka och jag fick panik över hur klockan tickade iväg och jag fortfarande inte hade en bild. Första december hade jag en ungefärlig idé, men fick prova mig fram ett par gånger innan jag blev nöjd. Tredje decembers bild var egentligen bara en testbild, men då jag inte fick till det alls andra gången valde jag att köra på den första jag tog. Bilder som den femte, åttonde och tolfte var uttänkta sedan innan, medan till exempel tionde och fjortonde var helt spontana. Jag tycker att man kan se vilka jag verkligen har lagt ner tid på och vilka som vart lite mer flabbiga, men det gör inget.
 
Men trots att jag inte är hundra procent nöjd med precis varje bild så är jag så nöjd med mig själv för att jag gjorde det. Jag har nämnt det förut, men jag är verkligen expert på att skjuta upp eller släppa saker helt om jag tycker att det blir för jobbigt. Jag tror att det var ganska bra att jag skrev ut överallt att jag verkligen skulle publicera en bild varje dag, för då fick jag den pressen på mig att jag verkligen ville leva upp till det och leverera det jag lovat. Jag är så stolt över att jag bet ihop även när det inte var roligt. Jag hade gärna haft lite mer snö för att kunna ta ännu mer bilder utomhus, och vissa bilder blev inte riktigt som jag velat trots att jag bestämt mig innan. En ordentlig studio med bra rekvisita hade kanske varit att föredra? ;)
 
Min absoluta favorit är nummer nitton, All I want for Christmas is you. Det var en av dom första idéerna jag kom på, och det var den bilden jag ville göra mest av allt. Jag hade en sådan tydlig bild i huvudet från första början, och den blev precis som jag tänkt mig. Där märkte jag verkligen vilken skillnad det var, att ha en bild planerad och bestämd innan mot att bara ge sig ut och hoppas på det bästa. Jag är så otroligt nöjd med den här bilden och det var den som fick mest beröm, och det gör mig så glad <3
 
Vilken var DIN favorit? Jag slänger upp min favorit i repris :D