/ • Personligt - Vardag /

Man tar vad man har

En av mina bästa kompisar fyllde år i mars, och jag har varit så himla seg med att ge henne en födelsedagspresent, usch på mig! Jag har faktiskt aldrig glömt bort det, jag har bara skjutit upp det hela tiden. Eftersom hon bor i Uppsala träffas vi inte så ofta och då har jag alltid tyckt att det kan vänta till nästa gång ;) Nu på lördag kommer hon ner hit och förra veckan satte jag mig faktiskt ner och beställde hem lite grejer, och idag tänkte jag slå in allt.
 
Nu var det ju bara så att vi hade absolut världens sämsta present-förråd. Vi hade ordentligt presentpapper, men det räckte inte långt. Sen hittade jag lite papper från lillebrors student och tog lite av det. Sen tog det också slut, och vad hade vi kvar då? Jo, julklappspapper... Så grattis på födelsedagen, grattis till studenten och god jul, Erica ;) Kan även säga att allt papper räckte PRECIS till alla saker, och då tänker jag att det var meant to be.
 
 
Kan var den fulaste, men ändå finaste, presentkorgen någonsin. Jag tycker att den har viss charm, och jag hade i alla fall roligt ;)