/ • Personligt - Nära och kära /

Grattis på födelsedagen, lillebror!

Idag fyller världens bästa lillebror 19 år, och om några dagar tar han studenten. Det är helt sjukt hur stor han har blivit, jag hänger inte ens med!
 
Med tanke på att jag går upp 04.30 på morgnarna - och mamma och pappa inte långt därefter - så blev det ingen sång och frukost på sängen. Däremot ställde jag in ett handskrivet kort och en chokladask på hans skrivbord som han fick vakna upp till. Han tittar faktiskt upp när jag smyger in i hans rum och frågar vad jag gör. Jag viftar bort det i panik och säger åt honom att somna om, och som tur var så märkte han ingenting ;)
 
Jag satt i bilkö hem i minst fyrtio minuter och han skulle iväg strax efter att jag kom hem, men vi satte oss på balkongen och åt lite och han öppnade några paket från mamma och pappa. Senare på kvällen när han kom hem från träningen blev det lite fika och så fick han öppna resten. Av mig fick han alla böcker i Game of Thrones serien. Jag var liiite nervös innan, men jag tror att han blev glad ;)
 
Grattis igen Jonas, tack för att du finns! ♥
 
 
Jag glömde såklart att köpa ett riktigt kort till honom, och så fick jag panik imorse och skrev ett eget. Sååååå fint, visst? :D