/ • Personligt - Vardag /

En helg i Uppsala

Igår satte jag mig på tåget till min kompis i Uppsala. Det blev en kort visit då jag åkte hem redan idag, men gud så skönt det är att komma bort lite. Ibland behöver man bara ett miljöombyte, och jag är så glad att jag har Erica bara en dryg timme bort. Dessutom är Uppsala en väääldigt mysig stad och jag trivs mer och mer varje gång jag åker dit. Den här gången fick jag även se precis hur nära dom har till skogar, ängar och hela det kitet. Det var i stort sett bara att gå utanför dörren och promenera några minuter åt ena hållet och så var du framme. Det saknar jag här hos mig. Visst, jag har det ganska nära naturen men jag måste åka bil eller promenera rätt långt för att ta mig till närmsta ordentliga skog. Det är lite synd!
 
Halloween i ära hade Erica köpt en pumpa. Jag har aldrig någonsin karvat en pumpa - jag har inte ens varit med och sett på när någon annan gjort det - så det var roligt att få vara med! Däremot gjorde Erica och hennes kille allt jobb, men jag satt bredvid och spelade upp musik så jag vill tro att jag var lite delaktig ändå ;) I slutändan hade dom skapat världens lyckligaste pumpa!
 
Vi var ute på en liten promenad igårkväll, men annars har vi bara legat i soffan - som för övrigt är alldeles för bekväm - och kollat på diverse filmer. Idag var jag tvungen att åka hem rätt tidigt då brorsan spelade final i DM ikväll, och jag är ändå glad att jag gjordet det för jäklar vilken match det var. Huddinge inledde galant, det blev lite nervös i mitten och tillslut sprang vi iväg igen och killarna är numera Distriktsmästare! Så jädra stolt!
 
Erica döpte honom till Fred! Söt, eller hur? :D
Uppsala bjöd på en mysig solnedgång, något jag inte sett på väldigt länge! ♥