En mysig fredagskväll

Åh, jag blir så glad när jag loggar in på bloggen och ser att jag fått lite kommentarer. Det är så larvigt, men det lyser upp hela min dag. Det är så roligt att folk faktiskt går in här och vill läsa det jag skriver. Tack hörni! <3
 
Jag har haft en mysig dag här hemma. Jag har ställt tillbaka allt på skrivbordet och det känns så himla bra! Hela rummet blev mycket ljusare och positivare på något sätt, och det kan behövas inför den mörka vintertiden. Nästa vecka åker bokhyllan ut också, sen måste jag ta mig till Kungens Kurva för att köpa en ny. Wohoo! Jag blir så taggad av sådant här!
 
Jag har egentligen inte så mycket att skriva, jag ville mest bara slänga iväg en liten hälsning. Jag och Jonas ska ha en mysig kväll här hemma då mamma och pappa är borta - om Jonas vill vakna såklart. Just nu sover han så sött ;) Jag sitter här och tittar vidare på How I Met Your Mother!
 
Jag har ju endast målat utsidan på skrivbordet, och här har jag glömt att stänga luckan efter att jag ställde in datorn, som ni ser. Så fint det blir, eller hur? Jag får komma ihåg att stänga den innan nästa bild, oops... ;)
 
Finns det något mysigare än att få lägga sig i en nybäddad säng där lakanen fortfarande doftar tvättmedel? Och jag tycker det är så larvigt roligt att leka med min nya fjärrkontroll till kameran. Jag är så full av inspiration och idéer just nu!
#1 / / Emelie Karlsson:

Åh How I Met Your Mother! Så bra

Svar: Jaaa, satan alltså! Så fruktansvärt bra! :D
Rebecca Adnell