/ · England / • Resor - Övrigt /

Jul i London

 
När vi var i London under helgen så hade jag faktiskt med min lilla kamera - något jag måste bli bättre på. Den är faktiskt helt okej, i alla fall mycket bättre än mobilen när jag ändå känner att jag vill fota lite mer ordentligt. Den här gången fick den följa med eftersom vi faktiskt skulle ha massa tid över till att bara strosa runt i London. Hurra!
 
Jag längtar alltid efter London, men den här gången var jag lite extra taggad. Jag älskar ju julen mer än vad jag älskar något annat, och att jag äntligen skulle få spendera tid i London under december var ju mer än vad jag kunnat drömma om. Jag har längtat så himla mycket efter att få låta julstämningen sprida sig i kroppen, och vad bättre än att få börja december i London? Jag hade inga jättestora förväntningar egentligen, mer än att jag bara ville få känna av julen, och det fick jag. På dagarna gick vi runt bland julstånd och på kvällarna blev vi inspirerade av alla jullysen som hänger runt om i staden. Det var så, så vackert. På lördagen besökte vi även Winter Wonderland i Hyde Park, och trots att det blev en väldigt kort visit då vi hade lite bråttom var det så fantastiskt. Det var trångt och svårt att ta sig fram, men jag älskade det. Jag har vanligtvis lite svårt för stora folkmassor, men det är en helt annan grej när jag kan smälta in i mängden. Att få gå runt bland alla andra glada människor gör mig genuint lycklig. Jag älskar att titta på andra, jag älskar att få känna mig en del av gemenskapen. Jag var nog inte den enda som längtat efter december och det smittar av sig väldigt lätt på mig - jag letar alltid efter alla julkänslor jag kan komma över. Det kändes speciellt att få ta del av det hela och någon gång vill jag gärna åka tillbaka utan att behöva stressa. Jag skulle kunna gå runt där i flera timmar och bara må bra. Jag vet inte vad det är med julen som får mig att må så bra - jag förstår det verkligen inte själv. Men lycklig blir jag över magin som sprider sig mellan alla människor och jag är så glad över att jag fick uppleva det här i London.
 
 
#1 / / Kort:

Vilka UNDERBARA bilder du bjuder på 👍 Julstämning De Lux 👍

#2 / / Yasmine:

Sååå underbara bilder som bara skriker julkänsla :D

Svar: Taack! <3
Rebecca Adnell

#3 / / Amanda (Swedish Passport):

Alltså åh, ser ju helt fantastiskt ut! Vet inte hur många gånger jag sagt att jag måste till London i december och gå på en massa julmarknader, får bli av nästa år hoppas jag ;)

Svar: Jag håller tummarna! :)
Rebecca Adnell

#4 / / Lena:

Vilka fina bilder, har alltid velat besöka Winter Wonderland då det ser så mysigt ut, verkligen ett drömställe om man vill få julkänsla!

Svar: Tack snälla! Det var verkligen underbart, hoppas du tar dig dig någon gång! :D
Rebecca Adnell

#5 / / Beatrice Jakobsson - Fotograf :

Vad fin julen är i London! :)

Svar: Helt fantastisk!
Rebecca Adnell

#6 / / Angelica Wåhlin:

Wow, så vackert!

Svar: Visst är det!
Rebecca Adnell