/ • Personligt - Vardag /

Pepparkakor!

Jag pratar väldigt mycket om hur jag älskar julen, och ytterligare en sak jag älskar är att baka pepparkakor. Och det gjorde jag igår! Eftersom jag jobbar så mycket och så långa dagar känner jag att jag måste passa på att klämma in så mycket julmys som möjligt när jag väl är ledig. Att baka pepparkakor är julmys deluxe för mig och jag älskar att stå där i köket och låta julmusiken spelas i bakgrunden samtidigt som jag då och då smakar lite på degen. För att se till så att den inte blivit dålig... ;) Jag har inte hunnit kristyra pepparkakorna än, men det kommer också! Det är halva charmen, och dessutom så mycket godare!
 
Nu börjar julkänslorna sätta sig ordentligt och senare i eftermiddag ska jag bege mig till Mall of Scandinavia för lite julshopping med bästa Erica! Traditionen rullar på, och vi båda är så himla taggade. Jag blir extremt exalterad över att få julshoppa, haha. Det är något fel på mig! 
 
 
#1 / / Yasmine:

Vilket stämningsfullt inlägg! :D
Hallå, bor du här nere i söder nu? Jag trodde att du bodde i Norrland...? :)

Svar: I wish! Jag bor i Stockholm ;) Vi har däremot stuga i Härjedalen, så det kanske är därifrån du sett bilder? :)
Rebecca Adnell

#2 / / Yasmine:

Så är det säkert! Måste vara helst snurrig för jag var totalt stensäker på att du bodde där haha! Men vad roligt, då kanske det skulle gå att få till en fototräff någon gång? :D

Svar: Men det vore ju fantastiskt roligt! :D
Rebecca Adnell