En helg på landet

Det är ingen hemighet att jag trivs bättre ute i naturen än vad jag trivs inne i stan. Jag är ingen stadsmänniska. Jag går hellre runt och duckar för grenar i skogen än att promenera på asfaltsgatorna bland alla betonghus. Sedan kan jag tycka att stan har sin charm också och jag trivs väldigt bra i Stockholms innerstad, men det är liksom inte jag egentligen. Jag ska vara ute i naturen.
 
Och det har jag faktiskt fått vara dom senaste tre dagarna! En av mina bästa kompisar som ni fick följa mycket här förut, Denice, har ju flyttat till en egen liten gård i Värmland med sin familj. Jag var med när flyttlasset gick och lovade att jag skulle hänga där så ofta som möjligt - men det här var första gången jag tog mig dit sedan dess. Över ett och ett halvt år. Riktigt illa från min sida, men livet kommer emellan och så fort jag tror att jag har en lucka ledig så dyker det upp något annat. Men i alla fall, jag har fått hänga på landet med dom i tre dagar nu och jag kunde inte vara lyckligare. Det är ju så här jag trivs allra bäst, och som jag också skulle vilja bo en vacker dag. Vi har börjat varje morgon med att gå ner och morgonfodra hästarna och jag kan verkligen inte tänka mig en bättre start på dagen. Och för mig är det så värdefullt att bara få komma bort ett tag, att få den här pausen i vardagen och bara få tänka på annat. Denice och jag har känt varandra i ungefär tolv år nu och även fast det går lång tid mellan gångerna vi ses nu för tiden är det alltid lika roligt och alltid lika bekvämt. Vi har inte gjort mer än att titta på film och hänga i stallet, men det är precis det jag behövde. Och det är precis det vi två gör bäst. Det har varit en helt underbar helg och det kommer inte dröja ett och ett halvt år innan jag åker dit igen! ;) 
 

Drömmen att ha hästarna så nära, stor tomt där hundarna kan springa runt och bara långt ifrån stan 
 
 
Fått krama lite på Lucas också - honom saknar jag lika mycket som jag saknar Denice! ;) 
 
 
Och även lilla Celona ♥ Denice har ju tre hästar nu, men Celona var den enda hon hade när hon bodde i Stockholm. Hon har alltid varit lite av en favorit, även fast hon är en mupp
 
#1 / / Denice:

Super tack för att du kom, det va jätte mysigt och precis vad jag behövde också ❤️ Längtar tills vi ses igen 😍

Svar: Jag meed! <3
Rebecca Adnell