/ • Personligt - Vardag /

En röjarhelg innan semester

 
Något jag verkligen vill bli bättre på är vardagsinlägg. Under 2016 var jag en höjdare på att dokumentera och dela med mig av precis allting jag gjorde. 2017 blev jag lite sämre, men i år har det varit under all kritik. Jag vill inte ens jämföra antalet inlägg mellan i år och för två år sedan - jag skulle nog bara bli deprimerad. Jag vill inget hellre än att ge bloggen mer tid och jag måste ge mig själv den tiden. Det finns inte jättemycket utrymme och när jag kommer hem från jobbet äter jag middag, tittar på två avsnitt av någon serie och sen dyker jag i säng. Det är ett tight schema, men det går. Och jag vill ju verkligen. Jag älskar den här bloggen och även fast den inte alls är så full av liv som jag skulle önska så är den ändå något jag är väldigt stolt över. 
 
Den här bilden ovan är tagen för ganska precis ett år sedan - det var när alla reklamblad om julkampanjer började rulla in. Kanske var det till och med runt black friday, haha. Det representerar i alla fall hur jag kände mig igår. Jag slapp faktiskt att jobba black friday i år, men efter att ha sett resultatet önskar jag nästan att jag hade gjort det. Vi hade tydligen haft en succédag med fantastiska försäljningssiffror - så jag hoppas att helgen också bjuder på fina siffror! Jag jobbar nu både lördag och söndag och kampanjen fortsätter båda dagarna. Sedan jobbar jag måndag och tisdag nästa vecka innan jag går på fem dagars ledighet! Det känns oerhört lyxigt, men också så nödvändigt. Att få komma bort och smälta allt samtidigt som jag får en paus inför december och julhandeln. Det känns bra!
#1 / / Josephine:

Ge dig själv en klapp på axeln! Inte lätt att jonglera både jobb, privatlivet och allt där emellan + blogg eller andra sociala medier. Det måste inte vara ”perfekt” :) härligt med lite ledighet sen!

Svar: Du har helt rätt! Ja det ska verkligen bli oerhört skönt att bara få koppla bort från vardagen! :)
Rebecca Adnell

#2 / / Yasmine:

Då har du ett mål för 2019, att få igång vardagsbloggningen igen :) Kram

Svar: Det låter väl klokt :D Kram!
Rebecca Adnell

#3 / / Lena:

Usch jag känner igen den känslan allt för väl. Är man inte på jobbet så äter man middag, kollar serier och sover. Riktigt kul bloggmateriel eller hur? :P

Hoppas du klarar att skapa vardagsinlägg under nästa år eller redan nu i December, är så roligt att läsa! :D

Svar: Haha eller hur! Det är ju så spännande att läsa om hur lerigt det var när jag gick hem från bussen eller vad jag åt till middag. Det är inte så roligt att skriva om hela tiden heller - man får helt enkelt försöka göra lite roligare vardagsgrejer man kan dela med sig om. Jag var ganska bra på det förut men känner att jag tappat väldigt mycket.
Men tack för peppen och tack för kommentaren! Förhoppningsvis kan jag hitta lite roligt att skriva om :D
Rebecca Adnell