En fullspäckad helg med en skadad fot

 
 
Nu har det nästan gått en vecka - igen - sedan jag skrev något här sist, förlååååt! Tiden bara springer iväg och jag hinner liksom inte med. Jag förstår bland annat inte hur det kan vara november snart och att julen faktiskt nu bara väntar runt hörnet. 
 
Jag hade två supermysiga dagar hos Mika med massa stallhäng och struntprat. Första dagen var vi iväg till kliniken med hennes häst och var borta i sammanlagt 18 timmar, och det var vissa stunder under den dagen då vi bara ville lägga oss ner och ge upp, men i det stora hela var det faktiskt en jättemysig dag. Det var så kul att bara hänga ordentligt med henne igen. Men för att få ett tråkigt avslut på det hela så fick jag en häst på foten sisådär en halvtimme innan jag skulle köra hem - och självklart var det högerfoten, så jag kan meddela att det gjorde ganska ont att gasa och bromsa i två timmar... ;) Jag haltade runt på jobbet hela helgen då jag inte ville sätta kollegorna och butiken i skiten, men igår åkte jag faktiskt in och röntgade. Jag har fått hästar på foten många gånger men den här gången gjorde det lite ondare än vanligt och istället för att bli bättre kändes det bara värre och värre, så jag tyckte att det var likabra. Allt såg dock fint ut och jag fick order att använda foten som vanligt - hurra! Jag hade inte haft tid med en ordentligt skadad fot, haha. 
 
Dom senaste dagarna har jag bara suttit och redigerat bilderna på Jenny och Senshi och varje bild jag öppnar upp gör mig lyckligare och lyckligare - tror faktiskt att det är en av dom bättre photoshoots jag någonsin haft. Det är helt galet, men jag känner mig så där lyrisk. Nöjd med mig själv och så nöjd med resultatet, och dessutom väldigt glad över att jag hann klämma in en höstfotografering. Jag hade med mig kameran ner till Mika men vi hade inte många lediga minuter över till att fota något, men vi gör ett nytt försök nästa höst. Kan nämligen tänka mig att Lalle skulle bli ganska fin bland höstfärgerna ;) Och ännu får jag inte vila - på torsdag kväll sätter jag mig på tåget till Värmland och hälsar på Denice. Henne har jag inte heller fått hänga med ordentligt och att vi nu ska få tre hela dagar gör mig väldigt glad. Veckan efter det får jag också äntligen några dagar hemma här till att bara vila. Jag har inte städat mitt rum på sisådär en evighet och det är massa annat jag måste ta tag i, hehe... Relaterbart, kanske? Nu ska jag sluta pladdra på om onödiga saker och fortsätta redigera lite bilder så har jag förhoppningsvis snart en ordentlig bildbomb att visa er!