/ • Foto - Natur / • Personligt - Hera /

Höstens färger

Nu är det snart helg igen! Och en ledig helg för mig, dessutom. Chefen är iväg på möten idag och jag hade turen att få överta hans pass - vilket betyder att jag slutar klockan fem istället för klockan sju. Jag trivs verkligen med mitt jobb, men arbetstiderna tar död på mig ibland. Jag är ju liksom van nu - att komma hem klockan åtta på kvällen - men det är fortfarande ganska segt. Därför blir jag extra glad dom gånger jag faktiskt får sluta klockan fem och idag passar det dessutom så himla bra! Redan ikväll styr jag bilen mot Uppsala där jag ska hjälpa mina kompisar att flytta till en ny lägenhet. Det ska bli så himla roligt, för jag gillar ju faktiskt att flytta. Även fast jag aldrig fått flytta till min egna lägenhet själv än så tycker jag det är roligt att bära grejer, placera ut och bara få känna sig hjälpsam. Dessutom får jag träffa två av mina bästa kompisar, så jag klagar inte. Nu drar vi igång med oktober och alla dess roligheter!
 
Igår var jag ute i stallet, och det kommer faktiskt mer om i ett annat inlägg - jag hade faktiskt någon ute som fotade mig för en gångs skull! Jag har inte ofta turen att hamna framför kameran, och oftast trivs jag rätt bra bakom, men den här gången fick jag och ponnyn stå modeller. Hera fick följa med och efteråt stannade vi till vid ett av mina favoritställen och fotade lite. Trädens löv blir allt gulare för varje dag och jag är lite rädd att jag ska missa den allra vackraste tiden när precis allting är guld. Som jag skrev tidigare så är mitt schema ganska fullspäckat dom kommande veckorna och därför ville jag passa på att få komma ut och njuta lite, även fast höstprocessen inte riktigt är i full blomster än. Det var några gula träd här och var och både jag och voffi hade en mysig eftermiddag, och det är ju det allra viktigaste! 
 
Det står förmodligen lite tomt här i helgen nu - jag hann inte få till några förinställda inlägg och ikväll blir det egentligen bara hem och vända, men här bjuder jag på några höstbilder så länge :D 
 
 
#1 / / Iza:

Hösten alltså, såå fin. Superhärliga bilder som verkligen skriker höst :D

Svar: Taack! :D
Rebecca Adnell